BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Csábító illatok

Illatokkal akaratlanul is válthatunk szexuális üzeneteket.
-James Hassett


1. Szagérzékünk jóval erőteljesebb és kifinomultabb mint gondolnánk. Az emberi lények csupán az illatukról is képesek felismerni egymást. Bekötött szemű kísérleti személyek bizonyították is ezt.

2. Mivel a társadalom arra programozott be bennünket, hogy bizonyos szagokat elfogadhatatlannak tartsunk, a testszagokra vonatkozó reakcióink többsége tudatalatti szinten működik.

3. Néhány pillanat alatt szagadatokat gyűjtünk a másik személyről már első találkozásunk alkalmával. A parfüm és a borotválkozás utáni arcszesz illatához hasonlatosakat megengedjünk magunknak, hogy felismerjük, de a többiről ne is tudjunk, hogy egyáltalán észrevettük őket.

4. A női test bizonyos területei szexi illatokat termelnek: a hónalj, a vagina körüli bőr, a clitoris körüli redők, a mellek hajlatai, a mellbimbó környéke, de az arc, a kezek, a lábak és a lélegzet is.

5 Létezik egy érdekes .(szaghasonlóság) nevezett tényező, mely akkor keletkezik, amikor a férfiak és a nők, a bőr, a haj, az étel, a munkahelyi szagok keveréke miatt vonzódnak egymáshoz.

6. Az állatok erőteljes szexuális üzeneteiket szagokkal közvetítik egymásnak, és végülis mi is az állatoktól származunk.

7. A tudósok gyanították, hogy a vaginális szagjel lehet részben az oka a nőstény rhesus majmok szexepiljének és felfedezték a "kopulinnak" nevezett anyagot.

8. Nőket tanulmányoztak menstruációs tamponjaik vizsgálatával, vajon rendelkeznek-e kopulinnal és rájöttek, hogy egyes nők ezekből a kopulinokból jóval többet választanak ki, mint a többiek. Őket a tudósok, "termelőknek" nevezték el.

9. A tömegtájékoztatási eszközök meggyőzték a nőket arról, hogy testszaguk rossz, és kényelmetlenül kell érezni magukat emiatt. Igazság szerint a természetes női testszagok a szexuális vonzerő fontos részai lehetnek, eltüntetésük hiba volna.

10. A férfiak általában kedvelik a természetes női illatokat és sokan közülük erőteljesen reagálnak is rájuk.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!