BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Csábítsd el a Szüzet!

Valld be, még a felszólítás is annyira izgalmasan hangzik, hogy alig várod, hogy belevesd magad! Fogalmazz pontosan és szabatosan. Tartózkodj a monológoktól és a lapos régi történetektől, és nyert ügyed van! A Szűz imád okosan beszélgetni, és meg is hallgat Téged. Eszményi társalkodó. Intelligenciát igénylő kérdésekről jól lehet vele beszélgetni. Irodalom, művészet vagy technika, egyre megy, mindenhez hozzá tud szólni. Értékeli a partnere személyes varázsát, de vigyázat! Olcsó hatásvadászattal vagy üres bókokkal semmire nem mész! Ajándékozz neki könyvet, és vidd el egy irodalmi kávéházba! Ha ismersz különleges teákat áruló boltot vagy fűszerparadicsomot, vidd magaddal, és meglátod, milyen hamar leveheted a lábáról!


Szakítás a Szűzzel

A Szűz nagyon megbocsátó és hűséges, de ha mégis szakítanál vele, a közönségesség, a rendszertelen tisztálkodás vagy a pénz herdálása bosszantja fel legjobban. Kritizáld őt úgy, ahogy ő szokott másokat. A kritika ugyanis az, amit a lehető legrosszabbul visel, főleg hosszú távon. A legkönnyebben úgy szakíthatsz vele, ha anyagi érdekeit keresztezed, ám vigyázz, mert számító és okos, nem lesz vele könnyű dolgod!


A Szűz erogén zónái:
A has és a lágyék.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!