BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Fő az önbizalom

Ha egy nőben nincs nyoma a szajhának, száraz kóró csupán.

-D.H. Lawrence


1. A szexepil fontos része ami a fejünkben történik. Amikor egy nő egy férfival flörtöl, két dolgot kell észben tartania,: először is a férfit, másodszor a saját vonzó mivoltát.

2. A szexuális tulajdonság, az önértékelés közeli rokona. Az a nő, aki szexisnek érzi magát, élettel teli és kívánatos.

3. A szexis nők kedvelik a férfiakat, jó barátnak tartják őket és a férfiak iránti őszinte szeretet a nők mély vonzerejének egyik titka.

4. A szexis nők szeretik a testüket, elégedettek a kinézetükkel és csak kisebb hibákat látnak önmagukban. Valószínű a testszeretet a szexepil másik nagy titka.

5. A szexis nők elérik, hogy a férfi mint férfi érezze vonzónak és csodáltnak magát. A beszélgetésben részt vett férfiak többsége elmondta, hogy bizonyos nők szexuálisan vonzódnak hozzájuk. A szexis nők finoman jelzik, hogy elérhetőek, még ha nem is törik magukat ezért.

6. A férfiak rendszerint a finom közeledést kedvelik. Olyasmiket mondanak, hogy "a nő legyen gyöngéd", "ismerje miként kell észrevétlenül csábítónak lenni". A szexis nők ösztönösen tudják mindezt, legtöbbjük bevallotta, ritkán küldenek otromba üzeneteket.

7. A siker is szexis és, ha egy nő győzelmet arat a munkában, gyakran meglátszik a viselkedésén és izzásba hozza őt.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!