BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Mítoszok

1. A férfiak erősen szexuális beállítottságúak és már hét másodperc után értékelik a nőket. Ahogy egy férfi fogalmazott "a nők a szívüket, a férfiak inkább a hormonjaikat viselik a kabátujjukon"

2. A férfiak és a nők különbözőképpen határozzák meg a szexepilt. A nők gyakorlatiasan gondolkodnak, az érdekli őket, mit kell tenniük, hogy szexisek legyenek. A férfiak azonban inkább a szexuális vonzerőt közvetítő belső tulajdonságokat állítják a középpontba - a szexuális vonzerővel teli légkört eredményező "belső sugárzást".

3. Az önbizalom minden más tulajdonságnál fontosabb. Ha egy nő szexuális szempontból bízik önmagában, nem kell gyönyörűnek lennie. Ha nélkülözi az önbizalmat, a szépség sem segíthet rajta.

4. Sok férfi hiszi, hogy a szexepil valamiféle nők által létrhozott "légkör" egyes nők erős szexuális hullámokat bocsátanak ki magukból.

5. A férfiak számára fontos, mennyire elérhetőek, figyelnek-e a szexis nők rájuk, s bátorítják-e őket a szexuális kapcsolatteremtésre.

6. A szexepil Cybill Shepherd és Tina Turner által megtestesített finom erotikus veszélyt is hordoz.

7. Sokan hisznek a szexepilhez fűződő mítoszokban. Például ahhoz, hogy az ember szexis legyen, fiatalnak, gyönyörűnek, piszkafa vékonyságúnak kell lennie, úgy kell kinéznie, mint egy modellnek. Ezek a hiedelmek némelykor igazak lehetnek, de az interjúban szereplő férfiak ismételt véleménye szerint, nem mindig.

8. Egyes számú "mítosztalanítás": Nem csak a húszévesek lehetnek szexisek. A kérdőívben szereplő kijelentéssel: "A szexepilnek semmi köze az életkorhoz. Egy 50 éves nő éppen olyan szexis lehet, mint egy 20 éves." a válaszoló férfiak többsége egyetértett, szerintük e kijelentés némelykor igaz lehet. Az 50 feletti nőknek azonban nem szabad anya képet közvetíteni magukról, és "olyannak kell lenniük, amit én szexisnek tartok".

9. Kettes számú "mítosztalanítás": A testi szépség és a szexepil nem szükségképpen jár együtt. Hollyvood alakította ki e téves képet, de a megkérdezett férfiak ismételten kijelentették, hogy egy hétköznapi nő is nagyon vonzó lehet.

10. Napjainkban a nőkben újjáéledt a vágy, hogy csábítóak legyenek - ám ez újfajta, egészségesebb szexepiligény, mert már nem csupán a férfiaknak akarnak szexisek lenni, hanem önmaguk kedvéért is.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!