BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A szexis nő izgalmas

A nők férfiakra gyakorolt csábító hatása pontosan ugyanolyan, mint Cape Hatteras vonzereje a tengerészekre: iszonyúan veszélyes és ezért megigéző

-H.L. Mencken1. A szexis nők könnyedén veszik a szexet és jobban kedvelik, mint az átlagos nők. Többet gondolnak rá és gyakrabban szeretkeznek, szexuális életüket élvezetesnek tartják.

2. A szexis nők orgazmuskészsége jobb az átlagosnál, háromnegyedük mindig, vagy az esetek nagy részében eljut a csúcspontra. A kiellégülés képessége pozitívan hat a nő szexuális önképére és a férfiak iránti kedvező reakcióira.

3. A férfiak által szexisnek tartott nők szabadelvűbbek az ágyban (ezt már régóta gyanítják a férfiak) és ők kezdeményezik a szexet legalább az esetek felében - szemben az átlagosabb nőkkel, akiknek csak 43%-a kezdeményez az esetek felében.

4. A férfiak azt hiszik a szexis nők jobbak az ágyban, mint az átlagosak, de arra is rámutatnak, hogy a különlegesen szép nők nem mindig nyújtanak olyan jó teljesítményt, mint a csúnyábbak.

5.Egyes újságok lapjai kulcsot nyújthatnak a nőknek ahhoz, hogy mit találnak a férfiak vonzónak. A női nemi szervek látványa valóságos ajzószer a férfiak számára, és az olyan pózok, ahol a nők önmagukat fogdossák, valamint a "gyere ide" pillantások jól illusztrálják, mit tekintenek a férfiak hálószobai csábításnak.

6. A férfiak igénylik a pozitív visszaigazolást saját szexuális vonzerejükről. Ezt a szexis nők kivételesen jól tudják teljesíteni. A szexis nők beszélnek az ágyban, és elmondják a férfinek, mennyire jóképű és férfias. A férfiak örömmel hallanak szexuális típusú dicséreteket a testükről és szeretkezési képességeikről.

7. A nőknek általában kétféle fantáziaképük van - szexuális és romantikus. Még a szélsőséges fantáziaképek sem mutatnak szükségképpen női passzivitást vagy érzelmi zavarodottságot. Ellenkezőleg: a fantáziájukkal magasan szárnyaló nők általában magas önértékeléssel bírnak

8. Több szexis nőnek vannak azonban romantikus fantáziaképei, mint szexuálisak. A romantikus regények olvasói szexisebbek és jobban élvezik a szeretkezést, mint akik nem olvasnak ilyesmit.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!