BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Ne add magad könnyen

"Szeretem a kihívást jelentő nőt.
Nem Ő harcol keményen, hogy megkapjon - nekem kell megküzdeni érte"

-Férfi interjúalany


1. A férfiak és nők testi változáson mennek keresztül amikor az ellenkező nemmel kerülnek kapcsolatba, és sok szexis nő észrevehetően megváltozik, ha egy vonzó férfi tűnik fel a színen.

2. A fiatal fiúk körében mítoszok tartják magukat: az egyik, hogy a nagymellű lányok szexisebbek és "inkább hajlandóak" Ezt fokozó tényezőnek nevezem - olyan körülménynek, ami elősegíti a szexepilt.

3. Amikor egy nő úgy tesz, hogy egyesek számára elérhetetlen, de nem áll ellen a kiválasztott férfinak - ezzel nagyon megnöveli a kívánatosságát. Ha mindenki számára elérhetetlennek tünteti fel magát, a férfiak megriadhatnak, hogy hideg vagy visszautasító. Akkor sem vonzó partner, ha túl könnyű megkapni. - a férfiak attól tartanak, hogy túl komolyra fordul a kapcsolat vagy nehéz lesz megszabadulni tőle.

4. Az emberek jobban vonzódnak olyan személyekhez, akik kezdetben büntetnek, majd utána jutalmaznak, mint aki mindig jutalmaz. A férfiak azokat a nőket tartják legvonzóbnak, akik eleinte jegesen viselkednek és csak később engednek fel..

5. Erősebb nemi vágyak, vonzalmak gyakorta keletkeznek nyugtalanság, félelem, fájdalom vagy fizikai veszély közepette.Könnyű egy férfi vonzalmát akkor felkelteni, ha érzelmi vagy fizikai kihívás körülményei között, például tutajozás, kajakozás, teremtenek kapcsolatot egymással.

6. Ha csinos vagy, az emberek autómatikusan feltételezik, hogy más vonzó tulajdonságokkal is rendelkezel - más szavakkal, a szépet -jónak - is tartják.

7. A hím majmok szexuálisan megfiatalodnak az új partnerrel és a férfiak is ösztönzőnek tartják az újdonságot. Tény, ha új vagy egy férfi életében, ez önmagában is növelheti a szexuális vonzalmat irántad.

8. Kutatások szerint az átlagos kinézetű nők csinosabbaknak tünnek szép nők társaságában. Az átlagos kinézetű nők képeit többre értékelték ha "ászok" mellé rakták őket. Ezért ha szórakozáshoz barátnőt választasz, hatásosabb lehet ha magadnál csinosabbal mész.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnősnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!