BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Légy vonzó

Körülbelül ugyanolyan butaság hagyni, hogy a ruházatod elárulja, tudod hogy csúnya vagy, mint engedni, hogy azt hirdessék, tudsz szépségedről.

-Edith Wharton


Néhány vonzó tulajdonság:

-Önbizalom

-Boldogság

-Mosoly

-Tiszta, ápolt külső

-Jó fizikai kondició

-Kalandvágy

-Simogató, ölelésre kész

-Jó hallgató

-Szexis fehérnemük viselése

-Világos színek viselése

Szexis nők tanácsai:

Minden egyes alkalommal, ha elmész valahová öltözz fel rendesen, még ha csak vásárolni mégy akkor is. Mindig kifestem a számat és egy kicsit az arcomat is. Sehova se menj hajcsavarókkal, és ne látszódjon rajtad bőrtápláló krém. Egy jóképű férfi, ha túl fénylő az arcod nem néz rád.

Sportolj. Felszabadítja a mozgásodat, feszesebb lesz az izomtónusod, szexisebb a tested. A játék kedvéért sportolj, és hogy jó alakod legyen. Ne a győzelemért. Az érzékeny győztesek rosszabbak, mint az érzékeny vesztesek, kellemetlenek mindenkinek. Tetszett amit valahol olvastam, hogy a legtöbb sport, a teniszhez hasonlóan, inkább együttműködési megegyezés, mint rombolási esély. Hasonlóan gondolkodom a szexuális kapcsolatokról is.

Hozzád illő ruhákat vásárolj. Sok nő nem így öltözködik és ez meglátszik rajtuk. Olyasmit viselj, ami kényelmes, ne feltétlenül a férfiakat akard elbűvölni vele, inkább jól akard érezni magad benne..Magabiztos, nőies, szexis leszel így.

Legyen önbizalmad. Úgy járj - kelj a világban, magabiztosan, mint aki különleges személyiség.

Csinálj meg apró dolgokat önmagad kedvéért. Például hordj szexis alsónemüt, csak hogy tudd, ez van rajtad, érezd hogy a ruhád alatt is szexis vagy.

Ha van időd a randi előtt zuhanyozás helyett fürödj meg. Amikor habfürdőt veszek a legjobb formámban lévőnek érzem magam.

Tartsd a hajad tisztán és rendezetten, és ha fested vigyázz rá, mert nincs rondább látvány a gyökerénél feketélő hajnál. Hosszú ideje úgy látom, hogy az idősebb nők hosszú, rendetlen haja olcsó benyomást kelt.

A dohányzás nem szexis

Olyan ruhákat viselj, amik kissé hangsúlyozzák az alakodat. A doboz tipus azt mutatja el akarsz rejteni valamit. Még ha bő blúzt viselsz is, tégy rá egy vékony övet, hogy látszódjon a derekad. A dobozkülső igazából nem rejt el semmit, egyetlen dolgot jelez, hogy rejtegetni való hurkáid vannak.

Ne viselj túl sok sminket, a férfiak nem szeretik ha a nő akit megcsókolnak, kétcentis szájrúzst hord. Ha szép a szemed, izlésesen fesd, és jól simítsd el az arcpírt. Gyűlölöm a vörös foltokat a női arcon, úgy néz ki tőle mint egy bohóc. Kend szét úgy, hogy ne látszódjék, keféld az arctól a hajvonalig. Sokkal vonzóbb lesz és csillogást kölcsönöz neked.

Próbáld sminkelni magad, ha elmész otthonról, különösen este, amikor a sötétség mindent megfakít. Tenned kell valamit, ha bármilyen figyelmet akarsz kelteni. Ha egyáltalán nem festeném magam, nagyon durván néznék ki. Vörös a hajam és le kell tompítanom a hatást. Ha nem festem, arany színű a szempillám.

Nem hiszem hogy egy nőnek söröznie kellene az első találkán. Válasszon valami nőiesebb italt, valamit ami olyan benyomást kelt, nem olyan mint egy férfi.

A férfiak a nagyszerű testeket, a kissé hosszú hajat kedvelik.. Szeretik a táncpartnereiket, akik megkönnyítik a táncot számukra. Akik hagyják őket beszélni. Akik meghittek és könnyedek, és sokat mosolyognak. Ha egy nő bensőséges, boldog és magabiztos, a férfiak jól érzik magukat.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!