BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Férfi szemmel

1. A testtel kapcsolatos ízlés változik, a viktoriánus és edwardianus kor szépségei, a mi mércénkkel mérve, kövérek voltak. Fontos, hogy a nők felismerjék ezt, s hogy tudják, a súlyosabb nőket éppen annyira szexisnek tartották korukban, mint Raquel Welchet napjainkban.

2. Az egyéjszakára szóló viszonyokban a testi adottságok fontosak a férfi számára, de más tulajdonságok kerülnek előtérbe a hosszú távú kapcsolatokban.

3. Némely férfiak "partialisták", vagyis egyes testrészekhez a többinél jobban vonzódnak, s különösen szexisnek találják őket. A partializmus valójában nyereség mindannyiunk számára, hiszen azt jelenti, a legkülönfélébb nők lehetnek szexuálisan vonzóak legalábbis néhány férfi számára.

4. A legtöbb nő a Playboy- és Penthouse - modellekhez képest alárendeltnek érezheti magát. Ám a férfiak általában egyetértenek abban, hogy ezek a kínosan beállított szexkazánok a fantázia világába tartoznak, nem a valós életbe. Néhány férfi azt is hozzátette, ha egy Playboy modell besétálna egy buliba, nem mernének közeledni hozzá.

5. Egy vonzó nő leírásának egyik módja, hogy "nem férfi". A Marilyn Monroehoz hasonló híres szexistennők testméretei feltünően hangsúlyozzák a nemek közötti különbségeket. A hangsúlyozott nőiesség szexi. A hangsúlyozott férfiasság nem az.

6. Bármilyen legyen is egy test, bármennyire is vonzzon egyes férfiakat, másoknak nem tetszik. A vonzás és taszítás együtt járnak.

7. A férfiak, a nők várakozásától eltérően, a teltebb alakot kedvelik. A felmérésben szereplő férfiak többsége a gömbölyded, kis túlsúlyt viselő nőket, vagy "meglehetősen vonzónak," vagy "különösen vonzónak" tartja.

8. A normálisnak tekintettnél 25 vagy több kilóval súlyosabb nők a legtöbb férfi számára taszítóak, de nem mindegyikőjüknek. A molettebb nőknek több férfival kell találkozniuk, mint a karcsúbbaknak, hogy megtalálják a lehetséges partnert.

9. A szép arc tulajdonsága, a szélsőségek hiánya. A pici orr szexepiles, mert ugyanazt a húrt pendíti meg, mint a kisbabák, cicák, és kutyusok látványa.

10. A szexi hang édes, lágy, szelíd, nem fenyegető, és mosoly bújkál benne.

11. A kebel szexuális hívójel. A legtöbb nő B kosaras melltartót hord. A férfiak körében a C kosár, majd a B kosár a legnépszerűbb. Mégis azok a nők, akiket zavar hogy kicsi a mellük tévednek, csak kevés férfi tartja taszítónak az A kosárméretet. A férfiak közül sokan egyszerűen kedvelik a kebleket, bármilyen is legyen a méretük.

12. A nőknek tudniuk kell, hogy a női test iránti kívánalmait minden férfi másként fogalmazza meg. A szexuális vonzerő nem szorítható egyetlen típusba. Ezért lehet legtöbbünk szexis, ha így akarja.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!