BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Vonzások és taszítások

A nevető lány már félig elkelt.

Angol közmondás


Milyen női viselkedés fejez ki vonzódást vagy ellenszenvet?

Az erőteljes rokonszenvet kifejező viselkedési jegyek a következők:

-gyakori mosoly

-boldog arckifejezés

-a férfi végigmustrálása

-közelítés a férfihoz

-a férfi kezének megérintése

-fülig érő mosoly

-szemtől szembe ülés

Legelutasítóbb viselkedési jegyek:

-hideg pillantás

-plafon bámulása

-gúnyos mosoly

-körömpucolás

-szemöldökráncolás

-egyik cigarettáról a másikra gyújtás

-eltávolodás

-színlelt ásítás

1. A női testbeszéd részletekbe menő vizsgálatára jelöl ki egyes nőnemű lényeket a férfiak számára. Sok nő egyfajta durva érzékiséget sugároz tudatos vagy öntudatlan testbeszédével.

2. A szexis nők könnyű léptűek, nem ülnek, járnak, beszélnek vigyázatlanul, és sohasem elhanyagoltak.

3.A szexis járás önbizalommal teli és erotikus eszköz lehet. Az a nő, aki nem fordítja a maga javára nőiességét és nem tanul meg helyesen járni, sokat veszít szexuális vonzerejéből.

4. A szexmentes járás szétterpesztett lábbal, nyitott lábfejjel történik, hogy a járás biztonsága növekedjék. A 7-13 cm-es lépéstávolság az átlagos. Ha a lábfejek közelebb kerülnek egymáshoz, a szexuális vonzerő növekszik.

5. A magas sarok szexisebb mint a lapos sarkú cipők, mert a magas sarok pszichikus változást idéz elő abban, ahogy a nő a saját testét kezeli, s mert finoman és öntudatlanul emlékeztet a "béklyó és rabszolgaság" ízére.

6. A szexis nő lazán, felszabadultan, elengedetten, magabiztosan ül, és általában közelebb húzódik a férfihoz, a szexuális vonzerő híján lévő nőkhöz képest.

7. Sok kis csinos gesztus, például a keresztberakott láb, a cipő ledobása mások társaságában, mutatja a szexuális vonzerőt, vagy a fogékonyságot.

8. A testbeszéd java öntudatlan és ezért a nők nehezen tudják irányítani, hacsak nem tanulják meg az ellenőrzést - az ellenkezője által. Ha tudja egy nő mit kell tennie, hogy távol tartsa magától a férfiakat, könnyebben rájön arra, hogyan kerüljön el bizonyos gesztusokat és miként nyerje meg a férfiakat magának. Minden nő aki képes a testével nemet mondani, igenlőre is tudja fordítani a viselkedését.

9. A nőknek meg kell tanulniuk a "meghitt" és a "hűvös" magatartás közötti különbséget. A gyanakvás a flörtölés antitézise.

10. Egyes viselkedési formák, mint például a hivatalos öltözködési mód betartása, a személyes beszédtémák kerülése, férfi támogató kiagyalása vagy a nem üzleti jellegű ebéd és vacsorameghívások visszautasítása, megóvja a nőt a munkahelyi molesztálásoktól. Ám ha egy nő figyelmet akar kapni a férfiaktól a munkahelyén (vagy bárhol máshol) az ellenkezőjét kell tennie.

11. Sok flörtölési tipus létezik, egyesek üdítőek, mások komolyak. Ezek aszerint váltakoznak, hogy mennyire érzik magukat biztonságban a résztvevők. A férfiak háromféle képpen reagálnak a flörtölésre. Vagy érdeklődnek iránta, vagy megjátszák hogy nem vették észre, vagy rémület tölti el őket és elhagyják a tett színhelyét.

12. Azokhoz a nőkhöz közelednek a férfiak leggyakrabban, akik "jeleznek" testbeszédükkel.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!