BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Mi a flört? Szeretkezés szóágyban.

Amikor egy nő egyenesen rám tekint és nem süti le a szemét, tudom hogy felébredt az érdeklődése.

-férfi interjúalany


1. A flörtölés során az első dolog ösztönös, ez biológiai szinten történik. A férfinak el kell fogadnia, hogy a partnere nem lesz fizikailag agresszív vele. Bizonyos megadást kifejező viselkedési módok nyugtatják meg a férfit, hogy biztonságos a nőhöz közelítenie. Az agresszív testbeszéd taszító erejű lehet.

2. A nő szándékán kívül is kibocsáthat csábító üzeneteket. Az ilyen üzenetek között említhetjük például a hosszú ideig tartó mosolyokat, a férfi szemébe nézést, majd a szemek elfordítását, a lágy, magas hangon folytatott beszélgetést, a haj húzgálását, a mosolyt, majd a haj csinosítását.

3. A mosoly a flörtölés lényeges része. "A nevető lány már félig elkelt" mondja az angol közmondás.

4. A szemkontaktus is különösen fontos a flörtöléshez. Sok formája lehet: a szobát átfogó pillantás, az oldalpillantás, a le - föl nézés, a merev tekintet, az ismételt szemkontaktus stb..

5. Az érintés is erőteljes jel, a szexis nők maximális hatékonysággal alkalmazzák. Jelentheti a férfi karjának megérintését a mondanivaló hangsúlyozására, vagy tárgyak, mint például tollak vagy poharak cseréjekor a másik megérintését. Lehet "véletlen" érintés, például amikor a nő combja megérinti a férfiét.

6. A férfi testterébe vagy személyes terébe lépés is a feszültség fokozásának egyik formája. Az egyedülállók szórakozóhelyein a nők gyakran a szokottnál közelebb hajolnak a férfihoz, hogy jelezzék erőteljes érdeklődésüket.

7. A fitogtató vagy tollászkodó gesztusok, a haj felborzolása, egy nyaklánc megigazítása, játék egy pohárral, vagy más kézben tartott tárggyal, az ujjnyaldosás - mind szexuális érdeklődést mutatnak. Ezek öntudatlan szexuális üzenetek. Jelentésük: "szeretnék tetszeni neked"

8. Más testmozgások is hatásosak lehetnek. Közéjük tartozik a váll mozgatása, a fej felvetése és előre billentése, a gyűrűs ujj felvillantása, a lábak keresztezése és kinyújtása, vagy egy kis "egyhelyben tánc" a zene ritmusára.

9. A nő hangja fontos tényező a flörtölésben. Amikor lágy, azt tudatja a férfival, hogy nem lesz agresszív vagy visszautasító. Az olyan hang,melyben melegség, mosoly bújkál, nagyon vonzó a férfiak számára.

10. A férfi kiszemelése - kiragadni őt egy zsúfolt teremből beszélgetés kezdeményezésével, vagy leülni mellé - nagyon hatásos út a flört kezdéséhez.

11. Az elérhetőség nagyon fontos a testbeszéd szempontjából. Ennek oka, hogy a férfiak többségét elég gyakran utasították már vissza ahhoz, hogy szorongjanak és visszahúzodjanak, míg egy nő az érdeklődés jeleit nem kezdi mutatni. Az elérhetőség látszata azt is jelenti, hogy arccal a terem felé kell ülni, a szemek körbejárhatnak a termen, boldog kifejezés ül az arcra. Ne nézz lefelé és ne tedd keresztbe a karodat.

12. Soha ne légy lehangolt vagy látszólag kedvtelen, ha flörtölni akarsz. A deprimáló témákról folytatott beszélgetések olyanok, mint sziklát tenni a szappanhabba. Lerombolja a flörtöt.

13. Szórd tele a beszélgetést okosan megválasztott , kissé kétértelmű viccekkel vagy légy nyitott beszédedben. A szexis nők többsége beszél vagy utal a szexre, legalábbis néhányszor - a kutatásba bevont férfiak véleménye szerint.

14. Hatékony lépés a nők részéről a férfi támogatása a társalgás fenntartásában. Lehet kisebb segítséget kérni a férfitól, hogy lehetősége legyen flörtölni. Meg lehet vele osztani az ételt, vagy kölcsönadni egy - egy személyes tárgyat.

15. Ha tánc közben el akarod bűvölni a férfit, ne légy közömbös, ne bámulj szerteszét a teremben, tégy úgy, mintha a partnered lenne és összpontosítsd minden figyelmed őrá. Mosolyogj, hajolj közel beszéd közben hozzá, vagy érintsd meg, nézz a szemébe. A lassú számok közben hagyd tested ellazulni, simulj hozzá tánc közben, kövesd pontosan mozdulatait és mutass szomorúságot, mikor ki kell bontakoznod a karjaiból a zene végeztével.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!