BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


50 évesen is lehetsz szexis

1. A szexis nők többsége azt mondja, semmi különöset nem tesz azért hogy szexis legyen.

2. Csaknem minden nő azt állította, hogy a lányának azt tanácsolná, teljesítse ki saját előnyös vonásait és élvezze a saját szexepiljét, de az összes állítások között ott volt: "Vigyázz, ne engedd hogy a férfiak kihasználjanak".

3. A leszólítást, füttyögést, zaklatást, amibe a szexis nők rendszerint belenyugszanak, jónéhány férfi flörtnek tekinti. Ha egy nő nem akarja, hogy leszólítsák, ne mosolyogjon, és menjen tovább gyors léptekkel, mint akinek nagyon fontos dolga van.

4. A különlegesen szép nőket gyerekkoruktól fogva hol helyesen, hol rosszul kezeli a környezet. Az emberek feltételezik, hogy a nő szépsége egyéb kívánatos személyiségjegyeket is jelent. De a szép nők a "szépség kábítószerélvezőinek" a céltáblái is., és félő, hogy a férfiak csak a szépségük miatt akarják őket.

5. Az egyszerűbb külsejű nőknek megnyugtató lehet, hogy szerelmi ügyeik hosszabb idő alatt bontakoznak ki, és valószínűbb, hogy a férfiak önmaguk miatt szeretik őket. Az átlagos küllemű nők vegyék számba saját külsejük egyes előnyeit, és rá fognak jönni, hogy a szexepil a férfiak szerint nem feltétlenül függ össze a szépséggel.

6. A szexis nők kényes egyensúlyban tartják azt a kétféle érzésüket, hogy szükség van egy férfira és megvannak nélkülük is - ez olyan érzéki nyugtalanságot sugall, amit a férfiak vonzónak találnak.

7. Sok szexis nő arra használja a szexuális vonzerejét, hogy kisebb előnyöket szerezzen magának. Vannak akik nem ismerik be hogy így tesznek, mások azt tartják, kis ügyekben a szexisség kihasználása ártalmatlan dolog.

8. Ha egy nő teste nagyobb változáson megy keresztül, mert szül, vagy operálják stb...egy idő után rendszerint képes arra, hogy hamar visszanyerje bizalmát nőiességében.

9. Egyre kevesebb nő érzi azt, hogy az idősödés tragédia lenne, ahogy az átlagéletkor növekszik, a szexisség korhatára is kitolódik valahova oda, ahol ma az ötvenéves kor azt jelenti mint egykor a negyven.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!