BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Haj, smink, ruha, cipő stb...

"Hová tegyen az ember parfümöt?"
Kérdezte egy fiatal lány.
"Mindenhova, ahova csókot vár" mondtam.

-Coco Chanel


1. Minden alkalommal, ha felöltözünk, vagy valamit teszünk a testünkkel, jeleket küldünk másoknak. Ez vagyok én, és ezért választottam ezt a dolgot, hogy megmutathassam nektek magam. Minden reggel, amikor felöltözöl, üzeneteket küldesz a férfiaknak arról, hogy mennyi az önbizalmad, szexisnek érzed-e magad.

Júlia ruhája

Ha selyemben jár Júlia
elnézem mily szép rajta a
ruha édes zuhataga.

S ahogy elém áll és a sok
dísz mindenfele szétragyog,
-jaj, egész belevakulok

Robert Herrick
(Szabó Lőrinc fordítása)

2. Tanulmányok szerint a férfiak, ha hosszútávú kapcsolatot keresnek, előnyben részesítik a jól öltözött, elegáns nőket. A szexis nők többsége érzékeli ezt, és elkerüli a túlságosan feltünő szexis öltözékek választását. A titok: légy finom.

3. A leghatásosabb női öltözék a ruha. Előszöris a férfiak nem járnak ruhában. Minden szexis nő azt mondta, hogy az első randevún, egy számára fontos férfival, ruhát viselne. És csaknem minden férfi úgy fogalmazott, hogy a ruhát vagy erőssen szexisnek vagy közepesen vonzónak találja.

4. Az üzletasszonyoknál megszokott ruhadarabok, különösen napjaink lezser öltözékei, egyes nők feltételezésével szemben, nem mindig semmisítik meg a szexuális vonzerőt. A férfiak több mint fele találja a kosztümöt erőssen szexisnek vagy közepesen vonzónak.

5. A férfiak kedvelik a puha szövetekből készült termékeket és érzékien vonzónak találják őket.

6. A szoros farmerek és a melltartónélküliség nem veszítette el férfiakra gyakorolt vonzerejét, bár a trikók népszerűsége csökken.

7. Meglepő hogy a bugyi vonalának áttetszése a ruhán némely férfiak számára szexis.

8. A férfiak a vörös színt találják szexuálisan a legvonzóbbnak a nőkön, a vöröst követi a fekete, majd a harmadik helyen a fehér. A nők kerüljék a föld szineit, ha szexisek akarnak lenni. A férfiak nem szeretik a barnát, a zöldet, a rózsaszínt, a bézst és a sárgásbarnát. Talán azért nem szeretik a barnákat és a bézst, mert ezeket az árnyalatokat ők viselik.

9. Bár a férfiak többsége úgy vélekedik, hogy a 25 kilónyi túlsúllyal rendelkező nők kiábrándítóak, a valós életben sok molett nő talál partnert. A kövér öltözködési mód, a szexepil igazi gyilkosa, és a molett nőnek úgy kell öltözködnie, hogy hangsúlyozza a jó pontjait és minimalizálja a súlyát.

10. Sok nő figyelmen kívül hagyja, hogy a cipő is része a szexepilnek. A cipő is erős szexuális üzenetek hordozója. A magassarkú cipők a legszexisebbek, mert a magas sarok vizuálisan megrövidíti a lábfejet és olyan változást idéz elő a testtartásban, amely hangsúlyozza a szexuális jellemzőket. A lábrasimuló cipők szexisek, és a hegyes orrúak, mélyen kivágott lábfejűek is, mert kiemelik a lábujj hajlatot. A világos színek szintén kihangsúlyozzák a szexepilt.

11. A legvonzóbb frizura olyan, mintha röpdösne, laza és lágy. A túl rendes hajviselet megöli a szexuális vonzerőt, mert erős "maradj távol" üzenetet közvetít. A férfiak a hosszú szőke hullámos hajat kedvelik, és azt mondják az ősz haj "nem fontos".

Rendetlen szépség

Legyen benne egy kis hiba,
mindjárt gyönyörű a ruha

egy laza fátyol, mely finom
zűrzavart kelt a vállakon,

egy csipke, mely elkóborolt,
s nyomja a bíbor mellfodort,

hanyag dísz melyen fennakad,
a szabadon lengő szalag,

egy ránc, melyen megtörik a
szoknya hullámzó vihara,

egy vad bűbájjal megkötött,
csokor a cipellő fölött

nekem többet ér, mintha szép,
de túlprecíz az öltözék.

12. A smink feltünőbbé teszi a nőt és a férfiak jobban emlékeznek az általa mondottakra. A férfiak mégis azt hiszik, hogy a túlzásba vitt arcfestés taszító és az olyan nőt részesítik előnyben, aki csak kevéssé festi magát. A férfiak fele vonzónak találja a kikészítés nélküli nőket.

13. Ha egy férfi nem közelít szexuálisan, hanem inkább barátian, a nőnek meg kell vizsgálnia az általa kibocsájtott jeleket és változtatni kell rajtuk.Valahogy azt jelzi a férfiaknak, hogy nem akar szeretőt. Nőiesebben kell viselkednie és potenciális partnernek kell feltüntetnie magát. Olyan helyekre kell járnia, ahol a hangsúly a kapcsolatteremtésre esik. Kisérelje meg meghívni férfi "barátait" egy randevúra, viselkedjék kevésbé szenvedően és fejlessze flörtölési és beszédkészségét.

Ajánld ezt az oldalt egy barátnődnek.
Neved
email címed
Barátnőd neve
email címeIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!