BejelentésMitől szexis a nő?
Mi a flört? Szeretkezés szóágyban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hódítsd meg a Nyilast!

Ahhoz, hogy jó viszonyba kerülj vele, dinamikusnak kell lenned, de főleg őszintének! Humorod legyen egyedi, és nagyon gyors gondolkodásra van szükséged, mert a Nyilas nagyon nyílt eszű. Fontos, hogy hallgasd végig figyelmesen amit mond, és ha tudsz olyasmivel szolgálni, ami végtelen nagy igazságérzetét megnyugtatja, hát tedd meg, azonnal zöld utat kapsz. Ne légy túl komoly vele szemben! Vidd kirándulni vagy az Állatkertbe, mert a Nyilasok általában kedvelik az állatokat, különösen kedves számukra a ló. Ezért ábrázolják a Nyilast kentaurnak? Figyelj oda, mert a Nyilasok veszélyesek MCSB szempontból, tehát ne keverd össze közvetlen nyíltságukat és barátság iránti vágyukat a szerelemmel!


Szakítás a Nyilassal

A Nyilassal is könnyű szakítani, mivel nem tartozik a mélyen kötődő, erősen ragaszkodó emberek közé. Nyílt terepen jár, gyors és a maga útját járja. Ha kíséred, jó, ha nem, hát úgy is jó! Sohasem ragaszkodik ahhoz a partnerhez, akihez már nincs több mondanivalója. Általában a Nyilas az, aki otthagy, mire észbe kapnál! Ha nem tudod, miért is hagyott el, akkor gondolkodj! Kritizáltad? Beledumáltál a szakmai dolgaiba? Mogorva voltál, vagy féltékeny vele szemben? Esetleg túl zárkózottnak - és így unalmasnak - talált? A Nyilas sebez, ritkán sebződik. Ha azonban ő kap nyilat, akár évekig is fekélyes tüske marad benne.


A Nyilas erogén zónái:
comb, a csípő és a haj.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!